Saturday, 30 September 2017

Klik-klik dapat duit

Related image


Assalamualaikum. Hai hai hai.
Hari ni Ray nak share dengan korang cara untuk jana duit melalui klik-klik sahaja. At least bila online takde la online semata2 online sahaja.Online dan duit masuk, kan best dengar tu. 

Siapa tak suka kan dan siapa yg taknak buat duit cara mudah kan? Korang just perlu sign up and then click iklan  yang tertera dalam page tu, tak payah susah2 mintak orang tekan iklan tu. Kita tekan sendiri je.

Jom cuba BTCclicks ni. Boleh dapatkan bitcoin dengan hanya klik kat iklan dia. Bila dah cukup 0.1mbtc dah boleh withdraw. 0.1 tu dalam bitcoin tau. Who knows how much it’s worth bila tukar dalam ringgit Malaysia.

Kalau tak percaya, boleh pergi search bitcoin and cuba tukarkan pada nilai USD/MYR. Memang wow wow wow terlopong mulut. Klu nak senang tgk terus kt SINI.Ok let’s start lovelies.


First step:

 Sign up dekat SINI. Isi email je and u guys dah boleh mula.

2:

Lepas dah sign up nanti, jgn lupa verify dekat email then dah boleh log in kat page tadi

3:
 

Dah log in nanti keluar and pergi kat your dashboard and dah boleh mula klik iklan2 yg ada. Untuk pegi kt iklan2 tu, korang klik je kt SURF ADS atas tu. And there you go.

4:
 

Klik je semua iklan yg ada kemudian tunggu for a few seconds. Setiap iklan berbeza waktu yg korg kene tunggu tu. Tp jangan risau la sbb tak lama pun.


Thats all! senang kan. Korang tak perlu keluar modal satu sen pun, sambil duduk2 tu tekan iklan tu saja. Tunggu for a few minutes and dah dapat duit, cukup 0.1 mbitcoins nanti dah boleh withdraw. Don’t you worry if this is a scam sebab korang tak invest money pun, korang just dapat money from this :)
For me the key untuk berjaya ialah rajin. Tapi yang ni best sbb boleh goyang kaki la sebab yang bergerak hanya tangan and jari jemari. Betul tak betul tak. Haha. Kalau everyday klik2, lama kelamaan nnt banyak la tu. Yang penting sabar.

Anggap la ni macam saving jangka masa panjang korang. Sikit2 lama2 jadi bukit. It takes time. Slowly but surely. In shaa Allah. Goodluck korang. Ihiks

1 comment:

Be nice. Leave a comment and I'll be sure to visit you guys back.