Personal, Motivation, Food, Travel & Lifestyle.

Wednesday, 7 February 2018

Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG


Hi guys.

Assalamualaikum.

Here I am again, invited to join another giveaway by Lubuk Seni. Got no luck on the previous giveaway. Let's hope I'll get  lucky this time. 


Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!
Share:

23 comments

  1. Hadiahnya awrsome sgt...good luck

    ReplyDelete
  2. Hai Ray, no giliran awak >> 27 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

    http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwahhh yeay. kalau bertuah boleh dapat hadiah birthdayyy hehe

      Delete
  3. hadiah best best ni kalau ada menang GA ini..semoga ray menang GA ini

    ReplyDelete
  4. Ayu singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiii.. thnk you so much. good luck to you too ya

      Delete
  5. Singgah dari segmen yang sama ;)

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  6. gud luck
    singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  7. goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
    jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
    lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


    CASH RM200 HADIAH GALS-04,

    untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
    lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
    lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    ReplyDelete

Be nice. Leave a comment and I'll be sure to visit you guys back.

Blog Design Created by pipdig