• about me
  • menu
  • categories
  • Ray

    Ray

    A Casual and Malaysian Food Blogger since 2013. A postgraduate student who loves pastels. She blogs freely but mainly on food, personal, travel and lifestyle. Sometimes I write in Malay. For any inquiries, collaboration, review, advertorial, advertisement, do hit the contact button or email me at raydahpunye@gmail.com.

    Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

     giveaway



     Hai awak, blogger yang hebat tu ~
    Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
    sejuksedap lawa cara moden
    SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
    Eh, ada lagi! 
    Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
    sejuksedap lawa cara moden
    Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
    Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

    Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
    TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.
     giveaway



     Hai awak, blogger yang hebat tu ~
    Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
    sejuksedap lawa cara moden
    SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
    Eh, ada lagi! 
    Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
    sejuksedap lawa cara moden
    Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
    Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

    Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
    TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.
    . Tuesday, 28 November 2017 .

    26 comments

    1. waa.. rajinnya dia join giveaway.. good luck ya !!

      ReplyDelete
    2. Rajinnya raydah join GA. Kak ana selalu je ter miss nk join. By the way good luck ye.

      ReplyDelete
      Replies
      1. hehe.. seronok bila dpt support sahabat2 blogger.

        Delete
    3. bedak sejuk diinovasi jadi sabun..wahhh..kagun gitu..

      ReplyDelete
    4. hai awak, mekasihh sudi join GA, senarai peserta THE LUBUK SENI GIVEAWAY bolehh refer link ni http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

      ReplyDelete
    5. GOOD LUCK..
      done follow dan singgah dari segmen yang sama
      https://aimanziyad.blogspot.my/2017/12/lubuk-seni-giveaway-by-emalisa-hadiah.html

      ReplyDelete
    6. TAHNIAH. Kami dah umumkan pemenang, adakah awak yg bertuah? LIMA (5) PEMENANG ada di sini http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

      ReplyDelete
    7. Hi awak , jom join giveaway saya :D

      http://sheissyahindah.blogspot.com/2017/12/new-year-giveaway-whoot-whootttt.html

      ReplyDelete

    Be nice. Leave a comment and I'll be sure to visit you guys back.
    If my post is good, I'll be happy if you could share it. ☆

    Please don't publish links or spam~ Thanks! ・*☆