• about me
  • menu
  • categories
  • Ray

    Ray

    A Casual and Malaysian Food Blogger since 2013. A postgraduate student who loves pastels. She blogs freely but mainly on food, personal, travel and lifestyle. Sometimes I write in Malay. For any inquiries, collaboration, review, advertorial, advertisement, do hit the contact button or email me at raydahpunye@gmail.com.

    Bestnya join GALS, hadiah untuk 5 PEMENANG


    Hi guys.

    Assalamualaikum.

    Here I am again, invited to join another giveaway by Lubuk Seni. Got no luck on the previous giveaway. Let's hope I'll get  lucky this time. 


    Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
    So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
    Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
    Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
    Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
    Follow rerapatt okke!

    Hi guys.

    Assalamualaikum.

    Here I am again, invited to join another giveaway by Lubuk Seni. Got no luck on the previous giveaway. Let's hope I'll get  lucky this time. 


    Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
    So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
    Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
    Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
    Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
    Follow rerapatt okke!
    . Wednesday, 7 February 2018 .

    23 comments

    1. Hadiahnya awrsome sgt...good luck

      ReplyDelete
    2. Hai Ray, no giliran awak >> 27 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

      http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

      ReplyDelete
      Replies
      1. uwahhh yeay. kalau bertuah boleh dapat hadiah birthdayyy hehe

        Delete
    3. hadiah best best ni kalau ada menang GA ini..semoga ray menang GA ini

      ReplyDelete
    4. Ayu singgah dari segmen yg sama. goodluck ya ;)

      ReplyDelete
      Replies
      1. hiii.. thnk you so much. good luck to you too ya

        Delete
    5. Singgah dari segmen yang sama ;)

      http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

      ReplyDelete
    6. gud luck
      singgah dr segmen yang sama

      http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

      ReplyDelete
    7. goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

      https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

      ReplyDelete
    8. Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
      jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
      lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


      CASH RM200 HADIAH GALS-04,

      untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
      lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
      lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

      ReplyDelete

    Be nice. Leave a comment and I'll be sure to visit you guys back.
    If my post is good, I'll be happy if you could share it. ☆

    Please don't publish links or spam~ Thanks! ・*☆